Mi az a brand fotózás?


A brand fotózás egy olyan életérzéssel átitatott portré sorozat Rólad, aminek a segítségével jobban átadhatod a személyiségedet a követőidnek, leendő vásárlóidnak az online térben. Tehát a célja, hogy erősítse a márkádat, bizalmat ébresszen azáltal, hogy megmutatják az embert a vállalkozás mögött. Ugye te is könnyebben tudsz kapcsolódni hozzád hasonló emberekkel? :)


A te márkád miben más, ki vagy Te?

Kinek van szüksége brand fotózásra?


Mindenkinek, aki személyes márkát épít az online térben. Szolgáltatóknak, akik bizalmat szeretnének építeni. A fotókat használhatod a posztjaidban, blogodon és kitapétázhatod a weblapodat a profi, minőségi képeiddel.

Mi a különbség a headshot és a brand fotózás között?


A brand fotózás egy életérzést, személyiséget ad át, a headshot pedig egy professzionális, tökéletesen bevilágított, nem túl laza portré fotó.

Mit viselj egy brand fotózáson?


Legfontosabb tippem: viseld azt, amiben jól érzed magad, és Te vagy! Ne vásárolj új ruhát a fotózás előtt közvetlen, egy új ruhában, amit azelőtt sosem viseltél kényelmetlenül érezheted magad. Hozz magaddal 2-3 szettet, ezek között legyen egy mindennapi és egy hivatalosabb szerelés is.