Jakusovszky Ági festőművész

Difereczya

Bozány Andrea Photoart

Artngarden

Kitti Kata ceremóniamester

" Szia Vivi, ha őszinte akarok lenni veled, egy akkora kő esett -zúdult le rólam a megkapott kidolgozott képek láttán, hogy nehéz szavakat találni rá. Tudod nagyon jól, hogy mennyi ideig húztam, halasztottam a fotózás időpontját. Nem véletlen.. hisz sosem csináltam még ilyet és nem is tudtam mi fog majd várni rám.


Egy óra alatt modell lehetek? Én?.. úgy, hogy mindig találok a saját képeimen is valami hibát? Úgy, hogy nem vagyok egy modell alkat? Úgy, hogy “csak” egy esélyem van hogy a legjobb arcomat mutassam? Na ezt utólag látva egy baromság volt!


Te pontosan láttad mit szeretnék, mi az ami komfortos, és mi az ami a legjobban áll nekem és kb már a 4. kattintás után el is lazultam.

Nagyon köszönöm Neked azt a rengeteg segítséget, amit már a fotózás előtt adtál nekem. Az inspiráló képeket, amin keresztül “gyakorolhattam” a pózokat, a dekor és öltözködési ötleteket, valamint azt a higgadt profizmust (na meg persze türelmet) amit nyújtottál a fotózás napján is. 


Aki azt gondolja, hogy nehéz egy fotózáson mosolyogni, pózolni, és a kamera előtt állni, annak üzenem, hogy 1000x nehezebb a fotózás után kiválasztani a kedvenc képeket a kismillió fantasztikus kép közül.


Köszönöm a munkád Vivi! Hálás vagyok Neked."

KÖVESS AZ INSTAGRAMON IS!