A várandósság egy olyan különleges időszak, amihez foghatót még sohasem éltetek át. Ezt a várakozással, felgyülemlett szeretettel teli életszakaszt szeretném megőrizni a számotokra. Amikor még csak nem is sejted, hogy ki az akit a csordultig telt szíved alatt hordozol… Gondolj bele! Na ezt az csodát szeretném, ha ti is látnátok. Tudom, hogy nem könnyű ez mindenkinek és legyenek akár hullámvölgyek a terhesség alatt, mindig feltétlen szeretettel várjuk a kis jövevényt. Ha a jövőben ránéztek majd ezekre a fotókra, mindig emlékeztetni fognak Titeket arra, hogy mennyire izgatottak voltatok, csak lehunyjátok a szemeteket és újra átélhetitek ezt a csodás időszakot.


kismama fotós Budapest; várandós fotózás; kismama fotózás;
kismama fotós Budapest; várandós fotózás; kismama fotózás;
kismama fotós Budapest; várandós fotózás; kismama fotózás;
kismama fotós árak; kismama fotós árak budapest

Mikor érdemes elkészíteni a kismama fotókat?

A kismama fotózásokat a várandósság 29-33. hete között ajánlom, mert ekkor még viszonylag könnyedebb a mozgás és már elég látványos a pocak is. Kérlek jelentkezz be időben a fotózásra! A képeket elkészíthetjük az otthonotokban, szabadtéren vagy akár napfényes stúdióban is.


Apukák és a fotózás

Én a kismama fotózást úgy fogom fel, hogy az nem csak a kismamával történik, hanem veletek, ezért is szeretem, ha együtt a párotokkal, gyerekekkel jöttök el a fotózásra. Persze a kismama fotózásra érkezhetsz egyedül is és akkor csak te leszel a középpontban.


Hol fotózol?

Az sok mindentől függ, elsősorban attól, hogy kinti vagy benti képeket szeretnél. Ha bentieket, akkor napfény stúdióban, vagy akár saját lakásotokban is lehet a fotózás. Kültéri sorozatokhoz az ingyenes és gyönyörű természetet vagy a várost szeretem “használni”. A fotózások Budapesten és környékén történnek, de ha van egy jó ötletetek akkor szívesen utazom!


Fontos információk:

A nyers képek nem megvásárolhatóak és nem kerülnek átadásra, azok csak válogatásra szolgálnak. Az árak kültéri vagy otthoni fotózásra vonatkoznak, az esetleges stúdió bérleti díja külön fizetendő. A fotózás előkészületeiben segítelek benneteket az öltözködésben és a helyszínválasztásban egyaránt.

Ha szeretnél sminket a fotózásra akkor Iván Esztert vagy Garaba Líviát ajánlom. :)

Az élet nem vár!

foglald le fotózásod időpontját még ma.


időpotegyeztetés

Kövess az instagramon is!