SZIA! KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!


Vivien vagyok, érdi fotós. Olyan családoknak és leendő szülőknek segítek megőrizni a jelent, akik beállított képek helyett inkább az őszinte pillanatokat szeretnék visszakapni magukról.

Számomra fontos, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akikkel megvan köztünk az összhang, így ha úgy érzed, hogy hasonló kaliberű személy vagy, mint én akkor biztosra veheted, hogy jó élmény lesz a fotózás!

Társalgás szinten beszélek angolul, így nem okoz gondot, hogyha angolul kell fotóznom.

Hogyan jött a fotózás? Emlékszem, hogy már gyerekként is vonzott és előszeretettel kattoghattam anyukámék pocket fényképezőjével (az sem zavart, hogy éppenséggel egy alkalommal film sem volt befűzve…) és imádtam képeket gyűjteni és nézegetni. A fotós szakot amikor elkezdtem akkor még nem tudtam igazából mit akarok vele, csak tudtam, hogy nekem ezt kell csinálnom. És idén 10 éve már, hogy a fotográfiában megtalálhattam önmagam.

Nagyon szeretem azt az érzést, amit a fotózással adhatok az embereknek. Engem pedig az tölt fel, ha ti boldogok vagytok a képeim által.

Szeretem a szép és hasznos dolgokat, a fotózás világa mellett érdekel a pszichológia, a lakberendezés, a növények és nagyon eltudok veszni a személyiségtípusok elemzésében is!

Szeretek utazni, érzékeny vagyok a világ dolgaira ezért érdekel a környezettudatosság és vega/vegán módon étkezem már több, mint 5 éve.

Kampányfőnök (ENFP) személyiségtípus vagyok, ez állítólag annyit tesz, hogy sosem fogyok ki az ötletekből és igen szórakoztató társaságnak számítok (hallottam már mástól is), illetve ami számodra fontos tényező lehet, hogy könnyen oldom az embereket, gyorsan tudok kapcsolódni hozzájuk. #szupererő

A fotózásban az hajt, hogy őszinte képeket készíthessek azoknak, akiknek fontos az, hogy az életük legszebb időszakai meg legyenek örökítve azokhoz méltó módon.


Ő itt pedig a párom, idén vagyunk együtt 5 éve, Ő támogat engem a régóta dédelgetett vágyamban, hogy főállású fotográfus lehessek. Nélküle biztosan csak később vagy talán sosem sikerült volna megtennem ezt a lépést a vállalkozások bizonytalan világába. ->

Kedves szavak

MIT MONDANAK MÁSOK?

KUHÁR KATI


““A gyerekek miatt izgultam talán picit, hogy milyen napjuk lesz, élvezni fogják-e. Teo kis energiabomba, de még így is szuper képek lettek róla/rólunk. A férjem nem egy barátkozós, de ő is hamar eltudott lazulni. Felejthetetlen élmény volt, csodás időnk is volt szerencsére. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült egy ilyen szuper alkalmat összehozni és megörökíteni az egész családot. :)””

01 / 06

Veletek

Megtiszteltetés lenne, ha én örökíthetném meg a történeteteket!