Szia! Vivien vagyok.


Olyan embereknek segítek megőrizni a jelent, akik a természetes és őszinte pillanatokat szeretnék visszakapni magukról. Nem veszik túl komolyan magukat és az életet, akár saját magukon is tudnak jót nevetni. Nagyon szeretem a spontán, vidám, vagy éppen meghitt pillanatokat. Tudom jól, hogy nem mindenkinek könnyű a kamera előtt, de segítségemmel olyan képeket kaphatsz vissza magadról, amik miatt most ezeket a sorokat is olvasod. :))

Hogyan jött a fotózás?


Emlékszem, hogy már gyerekként is vonzott és előszeretettel kattoghattam anyukámék pocket fényképezőjével (az sem zavart, hogy éppenséggel egy alkalommal film sem volt befűzve…) mindig imádtam képeket gyűjteni és nézegetni.


A fotós szakot amikor elkezdtem akkor még nem tudtam igazából mit akarok vele, csak tudtam, hogy ezt akarom csinálni. Több, mint 10 éve, hogy a fotográfiában megtalálhattam önmagam. Nagyon szeretem azt az érzést, amit a fotózással adhatok az embereknek. Engem pedig az tölt fel, ha ti boldogok vagytok a képeim által!

Néha elég közel megyek egy jó pillanatért... :))

A fotózás világa mellett érdekel a pszichológia, a lakberendezés, a növények és nagyon eltudok veszni a személyiségtípusok elemzésében is! Szeretek utazni, és szeretném, hogy a világ egy olyan hely legyen, ahol tiszteljük és elfogadjuk egymást. Ahol nem vagyunk az élet ellen, ezért sem eszek húst, már több, mint 6 éve.


Kampányfőnök (ENFP) személyiségtípus vagyok, ez állítólag annyit tesz, hogy sosem fogyok ki az ötletekből és igen szórakoztató társaságnak számítok (hallottam már mástól is), illetve ami számodra fontos tényező lehet, hogy könnyen oldom az embereket, gyorsan tudok kapcsolódni. #szupererő


A fotózásban az hajt, hogy őszinte és minél gyönyörűbb képeket készíthessek azoknak, akiknek fontos az, hogy az életük legszebb időszakai meg legyenek örökítve azokhoz méltó módon.

WERK

Business csajok brand fotózás és élménybeszámoló Lillától:

Kövess az instagramon is!