KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!


Szia Vivien vagyok, érdi lifestyle fotós. Azoknak segítek megőrizni a jelent, akik a természetes és őszinte pillanatokat szeretnék visszakapni magukról. Elsősorban a szabadtéren fotózok, de választhatod, hogy az otthonodban vagy napfény stúdióban készülhessenek el a fotók.

Feladatokkal instruálok, így nem kell azon aggódnod, hogy nem tudod majd, hogy mit is "kell" csinálni, mert én végig segítségedre leszek.

Hogyan jött a fotózás? Emlékszem, hogy már gyerekként is vonzott és előszeretettel kattoghattam anyukámék pocket fényképezőjével (az sem zavart, hogy éppenséggel egy alkalommal film sem volt befűzve…) és imádtam képeket gyűjteni és nézegetni. A fotós szakot amikor elkezdtem akkor még nem tudtam igazából mit akarok vele, csak tudtam, hogy nekem ezt kell csinálnom. És idén 10 éve már, hogy a fotográfiában megtalálhattam önmagam. Nagyon szeretem azt az érzést, amit a fotózással adhatok az embereknek. Engem pedig az tölt fel, ha ti boldogok vagytok a képeim által.

Szeretem a szép és hasznos dolgokat, a fotózás világa mellett érdekel a pszichológia, a lakberendezés, a növények és nagyon eltudok veszni a személyiségtípusok elemzésében is! Szeretek utazni, érzékeny vagyok a világ dolgaira ezért érdekel a környezettudatosság és vega/vegán módon étkezem már több, mint 6 éve.


Kampányfőnök (ENFP) személyiségtípus vagyok, ez állítólag annyit tesz, hogy sosem fogyok ki az ötletekből és igen szórakoztató társaságnak számítok (hallottam már mástól is), illetve ami számodra fontos tényező lehet, hogy könnyen oldom az embereket, gyorsan tudok kapcsolódni hozzájuk. #szupererő


A fotózásban az hajt, hogy őszinte és minél gyönyörűbb képeket készíthessek azoknak, akiknek fontos az, hogy az életük legszebb időszakai meg legyenek örökítve azokhoz méltó módon.


Ő itt pedig a párom, idén vagyunk együtt 5 éve, Ő támogat engem a régóta dédelgetett álmomban, hogy főállású fotós lehessek. Nélküle biztosan csak később vagy talán sosem sikerült volna megtennem ezt a lépést a vállalkozások bizonytalan világába.

Kövess az instagramon is!