Budapesten és körényékén rengeteg a természetes látnivaló és ezeket felfedezni mindig hatalmas élmény. Annak, aki szeret kirándulni nem kell elmondanom milyen jótékony hatással bír egy kis friss levegő és a nyugalom. Így összekötve a fotózásokat a természettel ingyen kaphatjuk a leggyönyörűbb "díszletet".

1 - Budaörs - Farkashegy

Itt kaphatjuk a legszebb fényeket a fotózáshoz, plusz pont, hogy nincsen túlzottan frekventált helyen ezért kevés az ember. Egy kicsit nagyobb (10-15 perc) túráért cserébe csodaszép panorámában lehet részünk.

01 / 03

2 - Budaörs - Budaörsi Kőhegy, Odvashegy

Budapest közigazgatási határtól nem messze található az első sziklácska a Kőhegy majd az Odvas hegy. Tökéletes helyszín, ha szereted a szép panorámát. Itt a legszebb fényeket kaphatjuk a fotózáshoz. Autóval, tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető.

01 / 05

3 - Biatorbágy - Nyakas Kő, Madárszirt

Laza sétával megközelíthető a helyszín, ám nagyon pici gyerekekkel nem ajánlanám, mert vannak olyan részek, amikor nagyon oda kell figyelni, hogy hova lép az ember.

4 - Pilisborosjenő-Teve szikla

A környékén nagyon sok látnivaló van, elsőnek feltűnhet a Kőröshegyi Levendula Mező. A Teve szikla és környéke nagyon változatos lehet, hiszen van vadvirágos, magas füves rész, fenyves rész, kis mesgyék és persze a gyönyörű kilátópont a tevesziklára.

01 / 04

5 - Érd “levendulás” - Tétényi Fennsík

Családi fotózásokhoz tökéletes helyszín. Lehet itt pillangókat kergetni, vadvirágot szedni. Ha egy kicsit rászánjuk az időt, akkor egy 30 perces sétával csoda szép kilátásban lehet részünk. Hozzátok el a kutyusotokat is nyugodtan a fotózásra!


Érdemes zárt cipőben érkezni minden fotózásra, mert nem mindenhol van puha fű, plusz az út is egyeletlen, a biztonságotok érdekében erre figyeljetek. Ha nincs olyan cipőtök, ami illene a ruhátokhoz, akkor akár le is vehetitek a cipőt és lehettek mezítláb egy pléden.