Metta, Zsolt és Ninett volt az utolsó család, akiket fotóztam karácsony előtt. Kedves nyitott embereknek ismertem meg őket, akik láthatóan nagyon szerelmesek és a szerelmüknek a kis mosolygós eredménye az 5 hónapos Ninett.

Sok szülő tart attól, hogy túl pici a gyerekük és nem viselkedne úgy a fotózáson, ahogy “kellene”. De kérdezem én tőletek, inkább legyen pár steril képetek amikor már nagy lesz, vagy fotózzuk meg azt azt időszakot az életetekben, ahogy az valóban történik és valóságos?

Ez a fotózás egyáltalán nem a nagy könyv szerint zajlott, de úgy gondolom ez a képeken nem látszik!:)

Például Ninett az első 10 kép után összepiszkolta a fotózásra bekészített csini kis bézs ruháját, így öltözéssel kezdtük. Ezek után mintha teljesen ki lett cserélve, mosolygott, huncutkodott. Egy darabig.

Hamar elfáradt és teljesen vigasztalhatatlan lett, nem volt jó a játék és az etetés sem működött. Megkértem szülőket, hogy próbálják meg elaltatni őt. Szerencsére hamar el is aludt anyukája karjaiban, így a fotózásra elket melengető és meghitt hangulat telepedett. 🙏

Erre a fotózásra mindig emlékezni fogok. Emlékeztet arra, hogy ha valami nem a terv szerint alakul, mi mindig ott vagyunk és a legjobb amit tehetünk, hogy kihozzuk a legjobbat a helyzetünkből.


Helyszín: Nordix stúdió