Sztori: Néha szoktam kapni külföldi kamu e-maileket, most is azt hittem valami ilyesmiről lehet szó. De aztán elolvastam 2x az üzenetet és realizálódott, hogy egy francia lány pont engem talált meg az Instagramon és nagyon tetszik neki a stílusom és azt szeretné, ha én tudnám fotózni azon a héten, amikor Magyarországon tartózkodnak majd a testvérével Emmanuelle-el.


Teljesen rám bízta magát, elmondta, hogy szeretne magáról pár képet és a testvérével, ezen kívül pedig olyanokat, amit a fotós vállalkozásában tudna hasznosítani. Elmondta, hogy szereti a természetet, a fény-árnyék játékot. (most sajnos nem sütött a nap, hogy játszhassunk a füvészkertben az árnyékokkal, de így is látványos lett a zöld háttér) Ha lehet inkább stúdióba menne, mert még picit hűvös volt március elején.


A fotózást végig angolul nyomtuk, segítségképpen pedig tükröt mutattam, hogy hogyan próbálja a feladatot megcsinálni. Angolul olyan alaptársalgás szinten beszélek egyébként. Én teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, jól éreztem magam a francia csajokkal és a sok mosolygástól beállít kicsit Anne arca a végére. 😃


Miután Anne kiválogatta a fotóit ezt az emailt kaptam tőle:

“I am done picking my favorites! I am so happy with the result Vivien, Thank you so so so much !! It is exactly what I was looking for! Even more!! Plus I experiment with the client side, and what it feels to be more and more comfortable minute after minute with you while shooting !! You made me feel pretty after checking your photographs of me. This is a present I didn't expect.”