A célom, hogy a családi életetek mérföldköveit örökíthessem meg számotokra egy laza hangulatú fotózáson, természetesen. Legyen szó születésnapról, családotok bővüléséről vagy csak mert már olyan rég készült rólatok közös fénykép.

Ezek a képek idővel gyermeked legféltettebb emlékei lesznek. A fotózások történhetnek szabadtéren, otthonotokban vagy akár stúdióban is. Az elkészült képekből pedig kézzel fogható emlékeket készíthetünk legyen az egy fotókönyv vagy vászonkép az otthonod falára.

01 / 06

Képeimmel szeretném Nektek méltón megőrizni amire csak emlékezni akartok majd az utatok során!

ÁRAK ÉS CSOMAGOK

MINI


30 perces fotózás Érden vagy Budaörsön
15 db retusált kép
3 hét átadási határidő
Max 3 fő
Online galéria

40 000 Ft

NAPFÉNY


Max. 60 perces fotózás
25 db retusált kép
Egy átöltözés
3 hét átadási határidő
Max 6 fő
Online galéria

50 000 Ft

TELJES


Max. 90 perces fotózás
40 db retusált kép
Két átöltözés
3 hét átadási határidő
Online galéria

70 000 Ft

Különleges ajánlat:

OTTHON, ÉDES OTTHON

6-8 óra fotózás

Dokumentarista és lifestyle stílusú fotózás

Összes kép atadásra kerül

Online galéria

Fotókönyv a legjobb képekkel

160 000 Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

I. foglalás menete

Ha felvetted velem a kapcsolatot és megkaptál minden szükséges információt és ezek alapján engem bízol meg a fotózással akkor egyeztetünk egy időpontot majd kiküldök egy megrendelőlapot. Aláírunk egy szerződést és küldöm a további információkat a fotózás közeledtével.

A legjobb, ha legalább 4 héttel a fotózás előtt bejelentkezel, így biztosan lesz számodra szabad időpontom. Az időpontod bebiztosításához stúdiós fotózás esetén 18 000 Ft foglalót kérek el.

II. VÁLLALSZ GARANCIÁT A FOTÓZÁSRA?

Igen, ha valami miatt nem vagy elégedett a nyers, kidolgozatlan fotókkal és ezt jelzed a válogatáskor akkor visszakapod a fotózás árát. (Egyébként még sosem élt ezzel a lehetőséggel senki. :))


Nekem az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél és alig tudjál majd választani a sok jól sikerült kép közül.

III. Hozhatjuk a kutyusunkat/macskánkat is a fotózásra?

Persze, emellett a legtöbb stúdióba pedig vihető szobatiszta háziállat, azonban előzetes egyeztetés szükséges. Stúdiós fotózásnál gondoskodnotok kell saját plédről a kutyusnak vagy egyéb háziállatnak.

IV. Válogatás, átadás

A fotózás után 1-3 napon belül egy privát galériát hozok létre ahova feltöltöm a képeket egy előválogatás után, itt pedig csak be kell szívezned a kedvenceket. Erre egy heted van a galéria átadása után, majd ha megvan a végleges lista onnantól indul át az átadási határidő, ami maximum 3 hét.

V. Időpontmódosítás, lemondás

Ha meggondoltad valamiért magad és mégsem szeretnéd a fotózást, akkor ezt jelezned kell felém fotózás előtt legalább 72 órával. Ha pedig stúdiós fotózás időpontját akarjátok módosítani, akkor azt 72 órán belül már nem tudjuk ingyenesen megtenni.

VII. Mikor zajlik a fotózás?

Stúdióban napközben, mikor még van természetes fény. Szabadtéren pedig ragaszkodom a napfelkeltéhez, vagy a naplemente előtti 1-1,5 órához.

VIII. Az árak tartalmazzák a stúdióbérlés, smink költségét?

Nem, nem tartalmaznak olyan extra költségeket, mint smink vagy stúdióbérlési díj.

IX. publikálás

A legjobb pillanatok megosztásához ragaszkodom, így a képek publikálási jogát fenntartom. A fotók megosztásának teljes tiltása esetén 30% felár fizetendő. Ha vannak olyan képek a sorozatban, amiket semmiképpen sem szeretnél, ha megosztanék akkor azt jelezd felém mindig és mindig megbeszéljük! :)

Az élet nem vár!

foglald le a fotózásod időpontját még ma


időpontegyeztetés