Az életetek egyik legboldogabb napja.


Amire mindig akartok majd emlékezni, ehhez pedig szükségetek lesz egy olyan fotósra, aki úgy dolgozik, ami a ti igényeiteknek megfelel.

ÁTADÁSI HATÁRIDŐ: 4-6 héten belül megkapjátok a képeket online galérián keresztül.


UTAZÁS, SZÁLLÁS: Az árak nem tartalmazzák a Budapesten kívüli utazási költséget, és az esetleges szállás díját. (Az utazási költség Budapest III kerülettől számítandó, 100 Ft/km.)


IDŐPONT FIXÁLÁSA: Miután úgy döntöttetek, hogy engem választotok szerződést írunk és foglalóval(20%) tudjátok megerősíteni a foglalási szándékotokat.


UTÓMUNKA: A képeket válogatom, színezem, fényelem, vágom. Bőrretust csak a páros fotózás képei kapnak.


PUBLIKÁLÁS: A képek publikálási jogát fenntartom.

JELEN LENNI, MEGŐRIZNI

Őszinte érzelmek, megismételhetetlen pillanatok.Ezeket akarom Nektek oly módon megörökíteni, hogy amikor majd visszanéztek, akkor újra átélhessétek a nagy napot.

Szia, Vivi vagyok! Én olyan embereknek segítek megőrizni a jelent, akik a természetes és őszinte pillanatokat szeretnék visszakapni magukról. Nekem egy jól elkapott pillanat sokkal többet jelent egy tökéletesen beállított vagy megkomponált fotónál. Nagyon szeretem azt az érzést, amit a fotózással adhatok másoknak. Az tölt fel, ha ti boldogok vagytok a képeim által!


Esküvőket 2013 óta fotózok, kisebbeket egymagam, nagyobbakat pedig másodfotós segítségével, hogy minden fontos pillanat meg legyen örökítve.

ÁRAK, CSOMAGOK 2023

MICRO


1 óra rendelkezésre állás
70 db utómunkázott fotó
Online átadás 6 hónapos elérhetőséggel.

60 000 Ft

MICRO2


2 óra rendelkezésre állás
125 db utómunkázott fotó
Online átadás 6 hónapos elérhetőséggel.

120 000 Ft

MICRO4


4 óra rendelkezésre állás
250 db utómunkázott fotó
Online átadás 6 hónapos elérhetőséggel.

150 000 Ft

Május és november között szombati napra nem foglalható 1-2-4 órás csomag.

EXTRÁK


MICRO+ kiegészítő csomag

+100 kép, átadás egyedi pendriveon 35 000 Ft


Jegyes fotózás 40 000 Ft (Kedvezményes áron (65 000 Ft helyett!)

Külön napos kreatív fotózás 40 000 Ft

/1-1,5 óra fotózás, 40 db utómunkázott fotó/

 Az árak a 2023-as szezonra vonatkoznak. Az árak bruttóban értendők, ám nem tartalmazzák az utazási költséget, ami illetve az esetleges szállás költségét.

01 / 06

MIT MONDANAK MÁSOK?

"Esküvői fotóinkat készítette a Vivien, és rendszeresen gyönyörködünk a képekben, remekül sikerültek."


Vámosi Eszter&Tamás

"Mercivel közösen ma lehetőségünk nyílt megtekinteni az általatok készített csodás képeket és őszintén mondhatjuk, le vagyunk nyűgözve! Gyönyörű munkát adtatok ki a kezetekből, minden kép tökéletesen visszaadja az ott szerzett élményeket s emlékeket, melyek nektek köszönhetően sokáig megőrizhetünk! Külön élmény volt egyesével látni azokat a képet ahol mi a lencse túloldalán voltunk, látni egy teljesen más világot, ami elképesztő! Köszönjük a beleölt időt, munkát!"Fekete Urbán Merci&Dani

“Rendkívül kedves, tehetséges fotós! Csodálatos képeket készített az esküvőnkön. Nem választhattunk volna Nála jobbat!! :)”


Szabó Adri&Ricsi

LEGUTÓBBI TÖRTÉNETEK

KÖVESS AZ INSTAGRAMON IS!