KISMAMA FOTÓZÁS


A várandósság egy olyan különleges időszak, amihez foghatót még sohasem éltetek át. Ezt a várakozással, felgyülemlett szeretettel teli időszakot szeretném megőrizni a számotokra, életeteknek azt a különleges szakaszát, amikor szülővé váltok. Amikor még csak nem is sjted, hogy ki az akit a csordultig telt szíved alatt hordozol… Gondolj bele! Na ezt az csodát szeretném, ha ti is látnátok. Tudom, hogy nem könnyű időszak ez mindenkinek és legyenek akár hullámvölgyek a terhesség alatt, mindig feltétlen szeretettel várjuk a kis jövevényt. Ha a jövőben ránéztek majd ezekre a fotókra, mindig emlékeztetni fognak Titeket arra, hogy mennyire izgatottak voltatok, csak lehunyjátok majd a szemeteket és újra átélhetitek majd azt a csodás időszakot.

01 / 13

Mikor érdemes elkészíteni a kismama fotókat?

A kismama fotózásokat a várandósság 29-34. hete között ajánlom, mert ekkor még viszonylag könnyedebb a mozgás és már elég látványos a pocak is. Kérlek jelentkezz be időben a fotózásra! A képeket elkészíthetjük az otthonotokban, szabadtéren vagy akár napfényes stúdióban is.


Apukák és a fotózás

Én a kismama fotózást úgy fogom fel, hogy az nem csak a kismamával történik, hanem veletek. Ezért is szeretem, ha együtt jöttök el a fotózásra a pároddal és a gyermekeddel, aki kapja a kis tesót. A kismama fotózásra érkezhetsz egyedül is, ha mégsem vállalta be a leendő apuka a dolgot. Ha elég türelmes, akkor elég, ha csak azután érkezik stúdiós fotózás esetén, hogy téged kisminkeltek és készen állsz.


Hol fotózol?

Az sok mindentől függ, elsősorban attól, hogy kinti vagy benti képeket szeretnél. Ha bentieket, akkor vagy a Nordix stúdióban, vagy akár saját lakásotokban is lehet a fotózás, de ezt csak akkor ajánlom, az alkalmas rá. Kültéri sorozatokhoz az ingyenes és gyönyörű természetet szeretem “használni” napfelkeltekor vagy a naplemente előtti 60 percben. A fotózások lehetnek Érd-Budaörs-Budapest környékén. Ha kisgyermekkel érkeztek (3év alatti) akkor inkább könnyen megközelíthető helyeket szoktam ajánlani.


Fontos információk:

A nyers képek nem megvásárolhatóak és nem kerülnek átadásra, azok csak válogatásra szolgálnak. Az árak kültéri vagy otthoni fotózásra vonatkoznak, az esetleges stúdióbérlés díja külön fizetendő. A fotózás előkészületeiben segítelek benneteket az öltözködésben és a helyszínválasztásban egyaránt.

Ha szeretnéL sminket a fotózásra akkor Iván Esztert vagy Garaba Líviát ajánlom.

ÁRAK, CSOMAGOK

MINI


30 perces fotózás Érden vagy Budaörsön
15 db retusált kép
3 hét átadási határidő
Online galéria

40 000 Ft

NAPFÉNY


Max. 60 perces fotózás
25 db retusált kép
Egy átöltözés
3 hét átadási határidő
Online galéria

50 000 Ft

TELJES


Max. 80 perces fotózás
40 db retusált kép
Két átöltözés
3 hét átadási határidő
Online galéria

70 000 Ft

EXKLUZÍV


Fotózás 3 külön alkalommal:


-60 perces kismama fotózás

-Újszülött fotózás

-60 perces családi fotózás 6 vagy 12 hónapos korban

3x25 db retusált kép

Díszdoboz, egyedi pendrive, papírképek a 3. fotózás után

Online galéria


160 000 Ft


Az idő nem áll meg!

Képeimmel szeretném Nektek méltón megőrizni amire csak emlékezni akartok majd az utatok során!


időpontegyeztetés