KISMAMA FOTÓZÁS


A várandósság egy olyan különleges időszak, amihez foghatót még sohasem éltetek át. Ezt a várakozással felgyülemlett szeretettel teli időszakot szeretném megőrizni a számotokra, életeteknek azt a különleges szakaszát, amivel szülővé váltok. Amikor még csak nem is sejted, hogy ki az akit a csordultig telt szíved alatt hordozol… Gondolj bele! Na ezt az csodát szeretném, ha ti is látnátok. Tudom, hogy nem könnyű ez mindenkinek és legyenek akár hullámvölgyek a terhesség alatt, mindig feltétlen szeretettel várjuk a kis jövevényt. Ha a jövőben ránéztek majd ezekre a fotókra, mindig emlékeztetni fognak Titeket arra, hogy mennyire izgatottak voltatok, csak lehunyjátok a szemeteket és újra átélhetitek ezt a csodás időszakot.

01 / 10

Mikor érdemes elkészíteni a kismama fotókat?

A kismama fotózásokat a várandósság 29-34. hete között ajánlom, mert ekkor még viszonylag könnyedebb a mozgás és már elég látványos a pocak is. Kérlek jelentkezz be időben a fotózásra! A képeket elkészíthetjük az otthonotokban, szabadtéren vagy akár napfényes stúdióban is.


Apukák és a fotózás

Én a kismama fotózást úgy fogom fel, hogy az nem csak a kismamával történik, hanem veletek, ezért is szeretem, ha együtt a párotokkal, gyerekekkel jöttök el a fotózásra. A kismama fotózásra érkezhetsz egyedül is, ha mégsem vállalta be a leendő apuka a dolgot. Ha elég türelmes, akkor elég, ha csak azután érkezik stúdiós fotózás esetén, hogy téged kisminkeltek és készen állsz.


Hol fotózol?

Az sok mindentől függ, elsősorban attól, hogy kinti vagy benti képeket szeretnél. Ha bentieket, akkor napfény stúdióban, vagy akár saját lakásotokban is lehet a fotózás. Kültéri sorozatokhoz az ingyenes és gyönyörű természetet szeretem “használni” napfelkeltekor vagy a naplemente előtti 1,1-5 órában. A fotózások Budapesten és környékén történnek, de ha van egy jó ötletetek akkor szívesen utazom!


Fontos információk:

A nyers képek nem megvásárolhatóak és nem kerülnek átadásra, azok csak válogatásra szolgálnak. Az árak kültéri vagy otthoni fotózásra vonatkoznak, az esetleges stúdió bérleti díja külön fizetendő. A fotózás előkészületeiben segítelek benneteket az öltözködésben és a helyszínválasztásban egyaránt.

Ha szeretnél sminket a fotózásra akkor Iván Esztert vagy Garaba Líviát ajánlom. :)

ÁRAK, CSOMAGOK

ALAP


45 perces fotózás
25 db retusált kép
Online galéria

50 000 Ft

NORMÁL


1 órás fotózás
35 db retusált kép
Akár 1 átöltözés
Online galéria

60 000 Ft

TELJES


1-1,5 órás fotózás
40 db retusált kép
Akár 2 átöltözés, több helyszín
Online galéria

70 000 Ft

EXKLUZÍV


Fotózás 3 külön alkalommal:


  • 60 perces kismama fotózás
  • Újszülött fotózás
  • 60 perces családi fotózás 6 vagy 12 hónapos korban

3x35 db retusált kép

Díszdoboz, egyedi pendrive, papírképek a 3. fotózás után

Online galéria


190 000 Ft

Az idő nem áll meg!

Képeimmel szeretném Nektek méltón megőrizni amire csak emlékezni akartok majd az utatok során!


időpontegyeztetés

Kövess az instagramon is!