GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Vállalsz garanciát a fotózásra?

Igen, ha valami miatt nem vagy elégedett a nyers, kidolgozatlan fotókkal és ezt jelzed a válogatáskor akkor visszakapod a fotózás árát. (Egyébként még sosem élt ezzel a lehetőséggel senki. :)) Nekem az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél és alig tudjál majd választani a sok jól sikerült kép közül.


Fotózás előtt mennyi idővel jelentkezzek be?

Ha már eltökélted, hogy engem választasz, akkor 3-4 héttel a fotózás esedékessége előtt jelentkezz be, így biztosan lesz számodra szabad időpontom.


Hozhatjuk-e kutyusunkat stúdiós fotózásra?

Persze, emellett a legtöbb stúdióba pedig vihető szobatiszta háziállat, azonban előzetes egyeztetés szükséges. Stúdiós fotózásnál gondoskodnotok kell saját plédről a kutyusnak vagy egyéb háziállatnak.


Mikor válik véglegessé a foglalásom?

Ha felvetted velem a kapcsolatot és megkaptál minden szükséges információt és ezek alapján engem bízol meg a fotózással akkor egyeztetünk egy időpontot majd kiküldök egy megrendelőlapot. Aláírunk egy szerződést és küldöm a további információkat a fotózás közeledtével. A legjobb, ha legalább 4 héttel a fotózás előtt bejelentkezel, így biztosan lesz számodra szabad időpontom. Az időpontod bebiztosításához stúdiós fotózás esetén 18 000 Ft foglalót kérek el.


Hogyan tudok jelentkezni fotózásra?

A weboldalon található Kapcsolat menüponton keresztül. Igyekszek minél hamarabb válaszolni a megkeresésekre, amennyiben 72 órán túl nem érkezik meg a válaszom kérlek küldj egy újabb levelet, hátha a spam mappába landolt az előző.


Stúdió árát tartalmazzák a csomagok?

Nem, nem tartalmazzák. A stúdió bérlés díja extra költség, ami 9000 Ft óránként.


Hány darab fotót kapok, mennyi lesz kiretusálva és megkaphatom-e a nyers képeket?

Nem, nyers képeket semmilyen körülmények között nem adok át. Minden csomag magában foglalja a képek számát amiket szerkesztve, retusálva fogsz megkapni. Csak az exkluzív csomag megvásárlásával adom át a teljes sorozatot, ezek a képek sem teljesen nyersek, minden fotó átesik egy vágáson, alap szín-és fény korrekciózáson. Dönthetsz úgy is, hogy ha nagyon tetszenek a képek, hogy a fotózást követően váltasz nagyobb csomagra, és kiegészíted a különbözetet.


Nem Budapesten szeretném a fotózást, van rá mód?

Igen van, előreegyeztetéssel, kiszállási költség ellenében ami 100 Ft/km. A fotózás helyét-idejét minden esetben előre kell egyeztetni.


Ajándékutalványt tudok-e vásárolni?

Igen természetesen, ezeket bármelyik csomagra tudom neked biztosítani. Az utalvány átvehető postai úton 1000 Ft-os díj ellenében, vagy akár otthon is letölthető formában is kérheted.


Hol lesz a fotózás?

Érden, Budapesten és ezek környékén. A helyszínt minden esetben előre egyeztetjük.


Hogyan és mikor kapom meg a képeket?

A fotózás után 1-3 napon belül egy privát galériát hozok létre ahova feltöltöm a képeket egy előválogatás után, itt pedig csak be kell szívezned a kedvenceket. Erre egy heted van a galéria átadása után, majd ha megvan a végleges lista onnantól indul át az átadási határidő, ami maximum 3 hét.


Mikor fotózol?

Stúdióban napközben, mikor még van természetes fény. Szabadtéren pedig ragaszkodom a napfelkeltéhez, vagy a naplemente előtti 1-1,5 órához.


Sminkest-fodrászt feltétlenül kell-e kérnem?

Nem feltétlenül, de én személy szerint ajánlom a segítségüket, főleg azért, mert akkor Te is sokkal magabiztosabb leszel és ettől jobban fognak sikerülni a képek is.


Meddig őrzöd meg a képeimet?

A fotózás után még fél évig őrzöm a képeidet, retusált képeidet pedig 5 évig, így ha eltűnnének akkor írj rám és én tudom neked pótolni őket.


Milyen ruhákat hozzak a fotózásra?

Segítségedre leszek a megfelelő ruha kiválasztásában, e-mailen keresztül tudlak segíteni tanácsaimmal.