Az igazi kaland most indul…


Őszinte érzelmek, megismételhetetlen pillanatok. Ezeket akarom Nektek megörökíteni úgy ahogy azok megtörténtek, nem avatkozom bele az esküvő eseményeibe, igyekszem láthatatlan maradni és csak dokumentálni.


ÁRAK, CSOMAGOK

Kővirág


Max. 3 óra rendelkezésre állás - csak hétköznapokra foglalható
Min. 200 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive
Online galéria

150 000 Ft

Borostyán


Max. 8 órás rendelkezésre állás
Min. 600 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive
Online galéria

290 000 Ft

Zafír


Max. 12 óra rendelkezésre állás
Min. 800 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive, díszdobozban
Ajándék jegyesfotózás
Online galéria

360 000 Ft

Extrák


Külön napos kreatív fotózás 30 000 Ft

Jegyes fotózás 40 000 Ft

+ órák az esküvő napján 30 000 Ft

 Az árak a 2022-es szezonra érvényesek. A szabad dátumokról kérlek érdeklődj e-mailben az info@ujhazivivien.hu címen. Az árak bruttóban értendők, ám nem tartalmazzák az utazási költséget, illetve az esetleges szállás költségét. Az árak változtatásának a jogát fenntartom.

A képeket egyedi pendrive-on adom át legkésőbb 30 nappal az esküvő után.

GYIK

Mikortól fix a foglalásunk?

Miután úgy döntöttetek, hogy engem választotok fotósotoknak küldök nektek egy megbízási szerződést, amit alá kell írnotok és a szándékotokat foglalóval tudjátok megerősíteni. Ez a teljes csomagnak a 30%-a és beleszámít a végösszegbe.

Mi törénik a fotókkal?

Minden fotó átesik egy szerkesztési folyamaton, úgy mint: kontrasztállítás, vágás, fényelés, színezés. Csak a kreatív fotózás képei mennek át retusálási folyamaton.

Kreatív fotózás külön napon

Akár több helyszínen jobbára az esküvő utáni napokban történő fotózás lehetősége. Amennyiben lehetőség van rá kifejezetten ajánlom, hiszen amúgy is fárasztó lesz az esküvőtök. Plusz a legideálisabb környezetet tudjuk teremteni a fotókhoz, ami az esküvő napján nem biztos, hogy kivitelezhető lenne.

Kreatív fotózás a nagy napon

Kreatív páros portrék készítése a nagy napon, ideális esetben 60 perc időtartam, lehetőleg naplemente előtti 2 órán belül. Ha erre nincs mód, és fontos számotokra, hogy meglegyenek ezek a képek örökítve a legminőségibb módon, akkor egy másik napon is elkészíthetjük ezeket a fotókat rólatok.

Mire jó a jegyes fotózás?

Előnye, hogy megismeritek a munkámat és engem is, és ha jól működik közöttünk a kémia (szimpatikusak vagyunk egymásnak) akkor az esküvő napján már kedves ismerősként fogunk találkozni.

A képek civil ruhában készülnek, közösen megbeszélt helyszínen.
A fotózást a naplemente előtti 1-1,5 órában csináljuk, mert ilyenkor a legszebbek a fények. Ha borús időnk van a megbeszélt napra, ne ijedjetek meg, ilyenkor is gyönyörű fotókat tudunk készíteni! :)