Kedves jegyespár! Köszönöm szépen a megkeresést! Kérlek olvassátok el figyelmesen az oldalt, mert igyekeztem minden felmerülő kérdésere választ adni, amennyiben mégis kimaradt volna valami, kérdezzetek bátran. Remélem a fotóim és a szolgáltatás minősége átjön majd a sorok között és elnyeri a tetszéseteket.


Az esküvő fotózások alkalmával nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy ne csak egy szolgáltató legyek az esküvőn, hanem szövetségesetek, akinek a jelenléte olyan természetes számotokra, mint a vendégeké. Az események során nem kerülök előtérbe, mert az nem az én feladatom, meghagynám a ceremóniamesternek. Nem rendezem meg a pillanatokat így ha olyan fotóst kerestek, aki az esküvőtöket úgy akarja megörökíteni, ahogy az megtörtént, akkor jó helyen jártok.

JELEN LENNI, MEGŐRIZNI

Őszinte érzelmek, megismételhetetlen pillanatok.Ezeket akarom Nektek oly módon megörökíteni, hogy amikor majd visszanéztek, akkor újra átélhessétek a nagy napot.

FONTOS INFORMÁCIÓK


ÁTADÁSI HATÁRIDŐ: 8 héten belül megkapjátok online a képeket.
ELÉRHETŐSÉG: Maximum hajnali 1 óráig érhető el az esküvői szolgáltatás.
PUBLIKÁLÁS: A képek publikálási jogát fenntartom.
UTAZÁS, SZÁLLÁS: Az árak nem tartalmazzák a Budapesten kívüli utazási költséget, és az esetleges szállás díját. (Az utazási költség Érdtől számítandó, 100 Ft/km.)
IDŐPONT FIXÁLÁSA: Szerződést írunk és foglalóval tudjátok megerősíteni a foglalási szándékotokat.

ÁRAK, CSOMAGOK 2022

MICRO*

3 óra rendelkezésre állás az esküvő napján
Előzetes megbeszélés online
200 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive, díszdobozban
Online galéria

*csak vasárnaptól péntekig vehető igénybe, szombatra csak kivételes esetben foglalható


149 000 Ft

NORMÁL

9 óra rendelkezésre állás az esküvő napján
Előzetes megbeszélés online vagy egy kávézóban
600 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive, díszdobozban
Online galéria


259 000 fT

TELJES

12 óra rendelkezésre állás az esküvő napján
Előzetes megbeszélés online vagy egy kávézóban
900 db szerkesztett digitális fotó
Egyedi pendrive, díszdobozban
Online galéria


289 000 Ft

Másodfotós 60 000 Ft

Extra óra az esküvőn 30 000 Ft/óra


Jegyes fotózás 40 000 Ft

Külön napos kreatív fotózás 40 000 Ft

/1-1,5 óra fotózás, 40 db utómunkázott fotó/

 Az árak a 2023-as szezonra vonatkoznak. Az árak bruttóban értendők, ám nem tartalmazzák az utazási költséget, ami 100Ft/km, illetve az esetleges szállás költségét. A szabad dátumokról kérlek érdeklődj e-mailben az info@ujhazivivien.hu címen.

01 / 06

MIT MONDANAK MÁSOK?

"Esküvői fotóinkat készítette a Vivien, és rendszeresen gyönyörködünk a képekben, remekül sikerültek."

Eszter&Tamás

"Mercivel közösen ma lehetőségünk nyílt megtekinteni az általatok készített csodás képeket és őszintén mondhatjuk, le vagyunk nyűgözve!

Gyönyörű munkát adtatok ki a kezetekből, minden kép tökéletesen visszaadja az ott szerzett élményeket s emlékeket, melyek nektek köszönhetően sokáig megőrizhetünk! Külön élmény volt egyesével látni azokat a képet ahol mi a lencse túloldalán voltunk, látni egy teljesen más világot, ami elképesztő! Köszönjük a beleölt időt, munkát!

Jövőben digitálisan még biztosan találkozunk a képek alatt, jelölés formájában!"

Merci&Dani

GYIK

Hogyan kapjuk meg a képeket?

A képeket online kapjátok meg legkésőbb 60 nappal az esküvő után, a pendrive-t csak ezután adom fel postán.

Mikortól fix a foglalásunk?

Miután úgy döntöttetek, hogy engem választotok fotósotoknak küldök nektek egy megbízási szerződést, amit alá kell írnotok és a szándékotokat foglalóval tudjátok megerősíteni. Ez a teljes csomagnak a 30%-a és beleszámít a végösszegbe.

Mi törénik a fotókkal?

Minden fotó átesik egy szerkesztési folyamaton, úgy mint: kontrasztállítás, vágás, fényelés, színezés. Csak a kreatív fotózás képei mennek át retusálási folyamaton. Persze, ha van mondjuk 1 pattanás, ami nagyon látszik a képeken azt le szoktam kapni az eseményfotókról is.

Kreatív fotózás külön napon

Akár több helyszínen jobbára az esküvő utáni napokban történő fotózás lehetősége. Amennyiben lehetőség van rá kifejezetten ajánlom, hiszen amúgy is fárasztó lesz az esküvőtök. Plusz a legideálisabb környezetet tudjuk teremteni a fotókhoz, ami az esküvő napján nem biztos, hogy kivitelezhető lenne.

Kreatív fotózás a nagy napon

Kreatív páros portrék készítése a nagy napon, ideális esetben 60 perc időtartam, lehetőleg naplemente előtti 2 órán belül. Ha erre nincs mód, és fontos számotokra, hogy meglegyenek ezek a képek örökítve a legminőségibb módon, akkor egy másik napon is elkészíthetjük ezeket a fotókat rólatok.

Mire jó a jegyes fotózás?

Előnye, hogy megismeritek a munkámat és engem is, és ha jól működik közöttünk a kémia (szimpatikusak vagyunk egymásnak) akkor az esküvő napján már kedves ismerősként fogunk találkozni.

A képek civil ruhában készülnek, közösen megbeszélt helyszínen.
A fotózást a naplemente előtti 1-1,5 órában csináljuk, mert ilyenkor a legszebbek a fények. Ha borús időnk van a megbeszélt napra, ne ijedjetek meg, ilyenkor is gyönyörű fotókat tudunk készíteni! :)

Extra órák az esküvő napján?

Van rá mód, hogy tovább maradjak veletek, maximum hajnali 1-ig. Ennek díja 30 000 Ft/ óra.

Videózol is?

Nem. De szívesen ajánlok magam mellé videóst.

étkezés

Mivel egész nap veletek vagyok így nincs módom arra, hogy elmenjek enni avlahova így kérlek biztosítsatok számomra vegetáriánus/vegá ételt.

KÖVESS AZ INSTAGRAMON IS!